City-Hieronta Oy

City-Hieronta Oy

Yrityksen City-Hieronta Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Mannerheimintie 12 B 525, 00100 Helsinki. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen City-Hieronta Oy edustaja?

Jos edustat yritystä City-Hieronta Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

City-Hieronta Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: City-Hieronta Oy
  • Y-tunnus: 3010966-4
  • Osoitetiedot: Mannerheimintie 12 B 525, 00100 Helsinki

City-Hieronta Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa City-Hieronta Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat City-Hieronta Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

City-Hieronta Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää City-Hieronta Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

City-Hieronta Oy - Ajo-ohjeet

City-Hieronta Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

City-Hieronta Oy:n Y-tunnus

City-Hieronta Oy:n Y-tunnus on 3010966-4. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 3010966-4. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

City-Hieronta Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 3010966-4 tai Google Maps palvelusta.

Onko City-Hieronta Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.