Eiran Barnex Oy

Eiran Barnex Oy

Yrityksen Eiran Barnex Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Lepolantie 16 B, 00660 Helsinki. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Eiran Barnex Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Eiran Barnex Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Eiran Barnex Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Eiran Barnex Oy
  • Y-tunnus: 2245848-5
  • Osoitetiedot: Lepolantie 16 B, 00660 Helsinki

Eiran Barnex Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Eiran Barnex Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Eiran Barnex Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Eiran Barnex Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Eiran Barnex Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Eiran Barnex Oy - Ajo-ohjeet

Eiran Barnex Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Eiran Barnex Oy:n Y-tunnus

Eiran Barnex Oy:n Y-tunnus on 2245848-5. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2245848-5. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Eiran Barnex Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2245848-5 tai Google Maps palvelusta.

Onko Eiran Barnex Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.