Elonaskel Oy

Elonaskel Oy

Yrityksen Elonaskel Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Elonaskel Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Elonaskel Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Elonaskel Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Elonaskel Oy
  • Y-tunnus: 2910543-9
  • Osoitetiedot: Malminkaari 5, 00700 Helsinki

Elonaskel Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Elonaskel Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Elonaskel Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Elonaskel Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Elonaskel Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Elonaskel Oy - Ajo-ohjeet

Elonaskel Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Elonaskel Oy:n Y-tunnus

Elonaskel Oy:n Y-tunnus on 2910543-9. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2910543-9. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Elonaskel Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2910543-9 tai Google Maps palvelusta.

Onko Elonaskel Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.