FIXFIT OY

FIXFIT OY

Yrityksen FIXFIT OY toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Vantaa Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Paalukylänpolku 3 B, 01600 Vantaa. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen FIXFIT OY edustaja?

Jos edustat yritystä FIXFIT OY, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

FIXFIT OY:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: FIXFIT OY
  • Y-tunnus: 2619626-7
  • Osoitetiedot: Paalukylänpolku 3 B, 01600 Vantaa

FIXFIT OY:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa FIXFIT OY:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat FIXFIT OY:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

FIXFIT OY:n aukioloajat

Haluatko tietää FIXFIT OY:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

FIXFIT OY - Ajo-ohjeet

FIXFIT OY:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

FIXFIT OY:n Y-tunnus

FIXFIT OY:n Y-tunnus on 2619626-7. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2619626-7. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

FIXFIT OY:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2619626-7 tai Google Maps palvelusta.

Onko FIXFIT OY sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.