Glesyn’s Trading Oy

Glesyn’s Trading Oy

Yrityksen Glesyn’s Trading Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Lappeenranta Etelä-Karjalassa. Tarkempi katuosoite on Maininkikatu 9 A 3, 53920 Lappeenranta. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Glesyn’s Trading Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Glesyn’s Trading Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Glesyn’s Trading Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Glesyn’s Trading Oy
  • Y-tunnus: 1093691-0
  • Osoitetiedot: Maininkikatu 9 A 3, 53920 Lappeenranta

Glesyn’s Trading Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Glesyn’s Trading Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Glesyn’s Trading Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Glesyn’s Trading Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Glesyn’s Trading Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Glesyn’s Trading Oy - Ajo-ohjeet

Glesyn’s Trading Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Glesyn’s Trading Oy:n Y-tunnus

Glesyn’s Trading Oy:n Y-tunnus on 1093691-0. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1093691-0. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Glesyn’s Trading Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1093691-0 tai Google Maps palvelusta.

Onko Glesyn’s Trading Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.