Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy

Yrityksen Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Tampere Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Ristinarkunaukio 2, 33560 Tampere. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy
  • Y-tunnus: 2998831-5
  • Osoitetiedot: Ristinarkunaukio 2, 33560 Tampere

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy - Ajo-ohjeet

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n Y-tunnus

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n Y-tunnus on 2998831-5. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2998831-5. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2998831-5 tai Google Maps palvelusta.

Onko Hieronta- ja terveyspiste Mankeli Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.