Hieronta Vepsäläinen Oy

Hieronta Vepsäläinen Oy

Yrityksen Hieronta Vepsäläinen Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Joensuu Pohjois-Karjalassa. Tarkempi katuosoite on Impilahdenkatu 6 A, 80200 Joensuu. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Hieronta Vepsäläinen Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Hieronta Vepsäläinen Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikeyritys.fi.

Hieronta Vepsäläinen Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Hieronta Vepsäläinen Oy
  • Y-tunnus: 0518265-9
  • Osoitetiedot: Impilahdenkatu 6 A, 80200 Joensuu

Hieronta Vepsäläinen Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Hieronta Vepsäläinen Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Hieronta Vepsäläinen Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Hieronta Vepsäläinen Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Hieronta Vepsäläinen Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Hieronta Vepsäläinen Oy - Ajo-ohjeet

Hieronta Vepsäläinen Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Hieronta Vepsäläinen Oy:n Y-tunnus

Hieronta Vepsäläinen Oy:n Y-tunnus on 0518265-9. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 0518265-9. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Hieronta Vepsäläinen Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 0518265-9 tai Google Maps palvelusta.

Onko Hieronta Vepsäläinen Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.