Hierontatiimi Lehtonen Oy

Hierontatiimi Lehtonen Oy

Yrityksen Hierontatiimi Lehtonen Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Tampere Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Kissanmaankatu 13, 33530 Tampere. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Hierontatiimi Lehtonen Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Hierontatiimi Lehtonen Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hierontatiimi Lehtonen Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Hierontatiimi Lehtonen Oy
  • Y-tunnus: 3009910-1
  • Osoitetiedot: Kissanmaankatu 13, 33530 Tampere

Hierontatiimi Lehtonen Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Hierontatiimi Lehtonen Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Hierontatiimi Lehtonen Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Hierontatiimi Lehtonen Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Hierontatiimi Lehtonen Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Hierontatiimi Lehtonen Oy - Ajo-ohjeet

Hierontatiimi Lehtonen Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Hierontatiimi Lehtonen Oy:n Y-tunnus

Hierontatiimi Lehtonen Oy:n Y-tunnus on 3009910-1. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 3009910-1. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Hierontatiimi Lehtonen Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 3009910-1 tai Google Maps palvelusta.

Onko Hierontatiimi Lehtonen Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.