J.E.T Group Oy

J.E.T Group Oy

Yrityksen J.E.T Group Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Lahti Päijät-Hämeessä. Tarkempi katuosoite on Kotiportinkatu 3, 15320 Lahti. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen J.E.T Group Oy edustaja?

Jos edustat yritystä J.E.T Group Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

J.E.T Group Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: J.E.T Group Oy
  • Y-tunnus: 2013203-5
  • Osoitetiedot: Kotiportinkatu 3, 15320 Lahti

J.E.T Group Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa J.E.T Group Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat J.E.T Group Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

J.E.T Group Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää J.E.T Group Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

J.E.T Group Oy - Ajo-ohjeet

J.E.T Group Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

J.E.T Group Oy:n Y-tunnus

J.E.T Group Oy:n Y-tunnus on 2013203-5. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2013203-5. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

J.E.T Group Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2013203-5 tai Google Maps palvelusta.

Onko J.E.T Group Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.

Muita yrityksiä