Katri hoitaa Oy

Katri hoitaa Oy

Yrityksen Katri hoitaa Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Tampere Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Tesomajärvenkatu 22 F 100, 33310 Tampere. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Katri hoitaa Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Katri hoitaa Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikeyritys.fi.

Katri hoitaa Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Katri hoitaa Oy
  • Y-tunnus: 3105308-4
  • Osoitetiedot: Tesomajärvenkatu 22 F 100, 33310 Tampere

Katri hoitaa Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Katri hoitaa Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Katri hoitaa Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Katri hoitaa Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Katri hoitaa Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Katri hoitaa Oy - Ajo-ohjeet

Katri hoitaa Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Katri hoitaa Oy:n Y-tunnus

Katri hoitaa Oy:n Y-tunnus on 3105308-4. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 3105308-4. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Katri hoitaa Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 3105308-4 tai Google Maps palvelusta.

Onko Katri hoitaa Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.