Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab

Yrityksen Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Hyrynsalmi Kainuussa. Tarkempi katuosoite on Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab edustaja?

Jos edustat yritystä Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab
  • Y-tunnus: 2744323-1
  • Osoitetiedot: Ukkohallantie 20, 89400 Hyrynsalmi

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n aukioloajat

Haluatko tietää Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab - Ajo-ohjeet

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n Y-tunnus

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n Y-tunnus on 2744323-1. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2744323-1. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2744323-1 tai Google Maps palvelusta.

Onko Ki Oy Saunaworld Ukkohalla Ab sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.