Kontrollipiste Oy

Kontrollipiste Oy

Yrityksen Kontrollipiste Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Halsuantie 12 F, 00420 Helsinki. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Kontrollipiste Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Kontrollipiste Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kontrollipiste Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Kontrollipiste Oy
  • Y-tunnus: 2948101-2
  • Osoitetiedot: Halsuantie 12 F, 00420 Helsinki

Kontrollipiste Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Kontrollipiste Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Kontrollipiste Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Kontrollipiste Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Kontrollipiste Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Kontrollipiste Oy - Ajo-ohjeet

Kontrollipiste Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Kontrollipiste Oy:n Y-tunnus

Kontrollipiste Oy:n Y-tunnus on 2948101-2. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2948101-2. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Kontrollipiste Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2948101-2 tai Google Maps palvelusta.

Onko Kontrollipiste Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.