Lappeenrannan Linnoitus Oy

Lappeenrannan Linnoitus Oy

Yrityksen Lappeenrannan Linnoitus Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Lappeenranta Etelä-Karjalassa. Tarkempi katuosoite on Frisenheiminkuja 5, 53900 Lappeenranta. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Lappeenrannan Linnoitus Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Lappeenrannan Linnoitus Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Lappeenrannan Linnoitus Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Lappeenrannan Linnoitus Oy
  • Y-tunnus: 1014866-6
  • Osoitetiedot: Frisenheiminkuja 5, 53900 Lappeenranta

Lappeenrannan Linnoitus Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Lappeenrannan Linnoitus Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Lappeenrannan Linnoitus Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Lappeenrannan Linnoitus Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Lappeenrannan Linnoitus Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Lappeenrannan Linnoitus Oy - Ajo-ohjeet

Lappeenrannan Linnoitus Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Lappeenrannan Linnoitus Oy:n Y-tunnus

Lappeenrannan Linnoitus Oy:n Y-tunnus on 1014866-6. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1014866-6. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Lappeenrannan Linnoitus Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1014866-6 tai Google Maps palvelusta.

Onko Lappeenrannan Linnoitus Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.