Lempäälän Luontaiskylpylä Oy

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy

Yrityksen Lempäälän Luontaiskylpylä Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Lempäälä Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Uotintie 10, 37500 Lempäälä. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Lempäälän Luontaiskylpylä Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Lempäälän Luontaiskylpylä Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Lempäälän Luontaiskylpylä Oy
  • Y-tunnus: 1478674-5
  • Osoitetiedot: Uotintie 10, 37500 Lempäälä

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy - Ajo-ohjeet

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n Y-tunnus

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n Y-tunnus on 1478674-5. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1478674-5. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Lempäälän Luontaiskylpylä Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1478674-5 tai Google Maps palvelusta.

Onko Lempäälän Luontaiskylpylä Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.