Panthera Oy

Panthera Oy

Yrityksen Panthera Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Orivesi Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Isokiventie 10 as. 6, 35300 Orivesi. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Panthera Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Panthera Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Panthera Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Panthera Oy
  • Y-tunnus: 0875161-8
  • Osoitetiedot: Isokiventie 10 as. 6, 35300 Orivesi

Panthera Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Panthera Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Panthera Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Panthera Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Panthera Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Panthera Oy - Ajo-ohjeet

Panthera Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Panthera Oy:n Y-tunnus

Panthera Oy:n Y-tunnus on 0875161-8. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 0875161-8. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Panthera Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 0875161-8 tai Google Maps palvelusta.

Onko Panthera Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.