Tampereen Terveysterapia Oy

Tampereen Terveysterapia Oy

Yrityksen Tampereen Terveysterapia Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Tampere Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Itsenäisyydenkatu 11, 33500 Tampere. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Tampereen Terveysterapia Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Tampereen Terveysterapia Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tampereen Terveysterapia Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Tampereen Terveysterapia Oy
  • Y-tunnus: 1081384-9
  • Osoitetiedot: Itsenäisyydenkatu 11, 33500 Tampere

Tampereen Terveysterapia Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Tampereen Terveysterapia Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Tampereen Terveysterapia Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Tampereen Terveysterapia Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Tampereen Terveysterapia Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Tampereen Terveysterapia Oy - Ajo-ohjeet

Tampereen Terveysterapia Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Tampereen Terveysterapia Oy:n Y-tunnus

Tampereen Terveysterapia Oy:n Y-tunnus on 1081384-9. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1081384-9. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Tampereen Terveysterapia Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1081384-9 tai Google Maps palvelusta.

Onko Tampereen Terveysterapia Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.