TEMA rekreation och hälsa AB

TEMA rekreation och hälsa AB

Yrityksen TEMA rekreation och hälsa AB toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Mariehamn Ahvenanmaalla. Tarkempi katuosoite on Rävgränd 3 C, 22140 Mariehamn. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen TEMA rekreation och hälsa AB edustaja?

Jos edustat yritystä TEMA rekreation och hälsa AB, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

TEMA rekreation och hälsa AB:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: TEMA rekreation och hälsa AB
  • Y-tunnus: 2353836-4
  • Osoitetiedot: Rävgränd 3 C, 22140 Mariehamn

TEMA rekreation och hälsa AB:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa TEMA rekreation och hälsa AB:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat TEMA rekreation och hälsa AB:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

TEMA rekreation och hälsa AB:n aukioloajat

Haluatko tietää TEMA rekreation och hälsa AB:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

TEMA rekreation och hälsa AB - Ajo-ohjeet

TEMA rekreation och hälsa AB:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

TEMA rekreation och hälsa AB:n Y-tunnus

TEMA rekreation och hälsa AB:n Y-tunnus on 2353836-4. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2353836-4. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

TEMA rekreation och hälsa AB:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2353836-4 tai Google Maps palvelusta.

Onko TEMA rekreation och hälsa AB sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.