Terveyssalonki Silvia Oy

Terveyssalonki Silvia Oy

Yrityksen Terveyssalonki Silvia Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Tampere Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Puutarhakatu 16 B, 2.kerros, 33210 Tampere. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Terveyssalonki Silvia Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Terveyssalonki Silvia Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Terveyssalonki Silvia Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Terveyssalonki Silvia Oy
  • Y-tunnus: 2306491-2
  • Osoitetiedot: Puutarhakatu 16 B, 2.kerros, 33210 Tampere

Terveyssalonki Silvia Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Terveyssalonki Silvia Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Terveyssalonki Silvia Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Terveyssalonki Silvia Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Terveyssalonki Silvia Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Terveyssalonki Silvia Oy - Ajo-ohjeet

Terveyssalonki Silvia Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Terveyssalonki Silvia Oy:n Y-tunnus

Terveyssalonki Silvia Oy:n Y-tunnus on 2306491-2. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2306491-2. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Terveyssalonki Silvia Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2306491-2 tai Google Maps palvelusta.

Onko Terveyssalonki Silvia Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.