Jani Hassinen Oy

Jani Hassinen Oy

Yrityksen Jani Hassinen Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Hämeenlinna Kanta-Hämeessä. Tarkempi katuosoite on Palokunnankatu 13-15, 13100 Hämeenlinna. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Jani Hassinen Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Jani Hassinen Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Jani Hassinen Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Jani Hassinen Oy
  • Y-tunnus: 2878347-3
  • Osoitetiedot: Palokunnankatu 13-15, 13100 Hämeenlinna

Jani Hassinen Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Jani Hassinen Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Jani Hassinen Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Jani Hassinen Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Jani Hassinen Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Jani Hassinen Oy - Ajo-ohjeet

Jani Hassinen Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Jani Hassinen Oy:n Y-tunnus

Jani Hassinen Oy:n Y-tunnus on 2878347-3. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2878347-3. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Jani Hassinen Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2878347-3 tai Google Maps palvelusta.

Onko Jani Hassinen Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.