Hahkialan Uiskola Ab

Hahkialan Uiskola Ab

Yrityksen Hahkialan Uiskola Ab toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Hauho Kanta-Hämeessä. Tarkempi katuosoite on Hahkialavägen 30, 14700 Hauho. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Hahkialan Uiskola Ab edustaja?

Jos edustat yritystä Hahkialan Uiskola Ab, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Hahkialan Uiskola Ab:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Hahkialan Uiskola Ab
  • Y-tunnus: 2257372-3
  • Osoitetiedot: Hahkialavägen 30, 14700 Hauho

Hahkialan Uiskola Ab:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Hahkialan Uiskola Ab:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Hahkialan Uiskola Ab:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Hahkialan Uiskola Ab:n aukioloajat

Haluatko tietää Hahkialan Uiskola Ab:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Hahkialan Uiskola Ab - Ajo-ohjeet

Hahkialan Uiskola Ab:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Hahkialan Uiskola Ab:n Y-tunnus

Hahkialan Uiskola Ab:n Y-tunnus on 2257372-3. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2257372-3. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Hahkialan Uiskola Ab:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2257372-3 tai Google Maps palvelusta.

Onko Hahkialan Uiskola Ab sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.