Kankaansauna Oy

Kankaansauna Oy

Yrityksen Kankaansauna Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Jyväskylä Keski-Suomessa. Tarkempi katuosoite on Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Kankaansauna Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Kankaansauna Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kankaansauna Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Kankaansauna Oy
  • Y-tunnus: 3106334-6
  • Osoitetiedot: Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä

Kankaansauna Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Kankaansauna Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Kankaansauna Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Kankaansauna Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Kankaansauna Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Kankaansauna Oy - Ajo-ohjeet

Kankaansauna Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Kankaansauna Oy:n Y-tunnus

Kankaansauna Oy:n Y-tunnus on 3106334-6. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 3106334-6. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Kankaansauna Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 3106334-6 tai Google Maps palvelusta.

Onko Kankaansauna Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.