Dominus Santos Oy

Dominus Santos Oy

Yrityksen Dominus Santos Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Roihuvuorentie 21 lt. 1, 00820 Helsinki. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Dominus Santos Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Dominus Santos Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Dominus Santos Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Dominus Santos Oy
  • Y-tunnus: 2958395-9
  • Osoitetiedot: Roihuvuorentie 21 lt. 1, 00820 Helsinki

Dominus Santos Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Dominus Santos Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Dominus Santos Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Dominus Santos Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Dominus Santos Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Dominus Santos Oy - Ajo-ohjeet

Dominus Santos Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Dominus Santos Oy:n Y-tunnus

Dominus Santos Oy:n Y-tunnus on 2958395-9. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2958395-9. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Dominus Santos Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2958395-9 tai Google Maps palvelusta.

Onko Dominus Santos Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.