Oy Regatta SPA Ab

Oy Regatta SPA Ab

Yrityksen Oy Regatta SPA Ab toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Hanko Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Merikatu 2, 10900 Hanko. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Oy Regatta SPA Ab edustaja?

Jos edustat yritystä Oy Regatta SPA Ab, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Oy Regatta SPA Ab:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Oy Regatta SPA Ab
  • Y-tunnus: 2650706-1
  • Osoitetiedot: Merikatu 2, 10900 Hanko

Oy Regatta SPA Ab:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Oy Regatta SPA Ab:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Oy Regatta SPA Ab:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Oy Regatta SPA Ab:n aukioloajat

Haluatko tietää Oy Regatta SPA Ab:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Oy Regatta SPA Ab - Ajo-ohjeet

Oy Regatta SPA Ab:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Oy Regatta SPA Ab:n Y-tunnus

Oy Regatta SPA Ab:n Y-tunnus on 2650706-1. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2650706-1. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Oy Regatta SPA Ab:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2650706-1 tai Google Maps palvelusta.

Onko Oy Regatta SPA Ab sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.