Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy

Yrityksen Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Kankaanpää Satakunnassa. Tarkempi katuosoite on Kappelinkatu 11, 38700 Kankaanpää. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy
  • Y-tunnus: 0868500-8
  • Osoitetiedot: Kappelinkatu 11, 38700 Kankaanpää

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy - Ajo-ohjeet

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n Y-tunnus

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n Y-tunnus on 0868500-8. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 0868500-8. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 0868500-8 tai Google Maps palvelusta.

Onko Kankaanpään Hieronta ja Kauneus Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.