Keravan Selkäpiste Oy

Keravan Selkäpiste Oy

Yrityksen Keravan Selkäpiste Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Kerava Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Keravan Selkäpiste Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Keravan Selkäpiste Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Keravan Selkäpiste Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Keravan Selkäpiste Oy
  • Y-tunnus: 1942268-4
  • Osoitetiedot: Kultasepänkatu 4, 04250 Kerava

Keravan Selkäpiste Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Keravan Selkäpiste Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Keravan Selkäpiste Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Keravan Selkäpiste Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Keravan Selkäpiste Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Keravan Selkäpiste Oy - Ajo-ohjeet

Keravan Selkäpiste Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Keravan Selkäpiste Oy:n Y-tunnus

Keravan Selkäpiste Oy:n Y-tunnus on 1942268-4. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1942268-4. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Keravan Selkäpiste Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1942268-4 tai Google Maps palvelusta.

Onko Keravan Selkäpiste Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.