Mäki yhtiöt Oy

Mäki yhtiöt Oy

Yrityksen Mäki yhtiöt Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Turku Varsinais-Suomessa. Tarkempi katuosoite on Hakakatu 3, 20540 Turku. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Mäki yhtiöt Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Mäki yhtiöt Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Mäki yhtiöt Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Mäki yhtiöt Oy
  • Y-tunnus: 1584862-9
  • Osoitetiedot: Hakakatu 3, 20540 Turku

Mäki yhtiöt Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Mäki yhtiöt Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Mäki yhtiöt Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Mäki yhtiöt Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Mäki yhtiöt Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Mäki yhtiöt Oy - Ajo-ohjeet

Mäki yhtiöt Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Mäki yhtiöt Oy:n Y-tunnus

Mäki yhtiöt Oy:n Y-tunnus on 1584862-9. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1584862-9. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Mäki yhtiöt Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1584862-9 tai Google Maps palvelusta.

Onko Mäki yhtiöt Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.