Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala

Yrityksen Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Jyväskylä Keski-Suomessa. Tarkempi katuosoite on Kansakoulukatu 7 D 40, 40100 Jyväskylä. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala edustaja?

Jos edustat yritystä Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala
  • Y-tunnus: 1904530-5
  • Osoitetiedot: Kansakoulukatu 7 D 40, 40100 Jyväskylä

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n aukioloajat

Haluatko tietää Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala - Ajo-ohjeet

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n Y-tunnus

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n Y-tunnus on 1904530-5. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1904530-5. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1904530-5 tai Google Maps palvelusta.

Onko Osuuskunta Jyväskylän Hyvinvoinnin Keskus Mandala sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.