Oulu Floats Oy

Oulu Floats Oy

Yrityksen Oulu Floats Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Oulu Pohjois-Pohjanmaalla. Tarkempi katuosoite on Laurinkuja 2 C 15, 90420 Oulu. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Oulu Floats Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Oulu Floats Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Oulu Floats Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Oulu Floats Oy
  • Y-tunnus: 2219430-1
  • Osoitetiedot: Laurinkuja 2 C 15, 90420 Oulu

Oulu Floats Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Oulu Floats Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Oulu Floats Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Oulu Floats Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Oulu Floats Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Oulu Floats Oy - Ajo-ohjeet

Oulu Floats Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Oulu Floats Oy:n Y-tunnus

Oulu Floats Oy:n Y-tunnus on 2219430-1. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2219430-1. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Oulu Floats Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2219430-1 tai Google Maps palvelusta.

Onko Oulu Floats Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.