Oulun Solariumstudio Oy

Oulun Solariumstudio Oy

Yrityksen Oulun Solariumstudio Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Tornio Lapissa. Tarkempi katuosoite on Sammonkatu 3, 95430 Tornio. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Oulun Solariumstudio Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Oulun Solariumstudio Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikeyritys.fi.

Oulun Solariumstudio Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Oulun Solariumstudio Oy
  • Y-tunnus: 1638479-0
  • Osoitetiedot: Sammonkatu 3, 95430 Tornio

Oulun Solariumstudio Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Oulun Solariumstudio Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Oulun Solariumstudio Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Oulun Solariumstudio Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Oulun Solariumstudio Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Oulun Solariumstudio Oy - Ajo-ohjeet

Oulun Solariumstudio Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Oulun Solariumstudio Oy:n Y-tunnus

Oulun Solariumstudio Oy:n Y-tunnus on 1638479-0. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 1638479-0. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Oulun Solariumstudio Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 1638479-0 tai Google Maps palvelusta.

Onko Oulun Solariumstudio Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.