JALATJA HEALING OY

JALATJA HEALING OY

Yrityksen JALATJA HEALING OY toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Tampere Pirkanmaalla. Tarkempi katuosoite on Hatanpään valtatie 40 F, 33900 Tampere. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen JALATJA HEALING OY edustaja?

Jos edustat yritystä JALATJA HEALING OY, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

JALATJA HEALING OY:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: JALATJA HEALING OY
  • Y-tunnus: 2888765-1
  • Osoitetiedot: Hatanpään valtatie 40 F, 33900 Tampere

JALATJA HEALING OY:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa JALATJA HEALING OY:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat JALATJA HEALING OY:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

JALATJA HEALING OY:n aukioloajat

Haluatko tietää JALATJA HEALING OY:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

JALATJA HEALING OY - Ajo-ohjeet

JALATJA HEALING OY:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

JALATJA HEALING OY:n Y-tunnus

JALATJA HEALING OY:n Y-tunnus on 2888765-1. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2888765-1. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

JALATJA HEALING OY:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2888765-1 tai Google Maps palvelusta.

Onko JALATJA HEALING OY sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.