Rovaniemen Saunatilat Oy

Rovaniemen Saunatilat Oy

Yrityksen Rovaniemen Saunatilat Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Hirvas Lapissa. Tarkempi katuosoite on Kalliokummuntie 27 C, 97130 Hirvas. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Rovaniemen Saunatilat Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Rovaniemen Saunatilat Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikeyritys.fi.

Rovaniemen Saunatilat Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Rovaniemen Saunatilat Oy
  • Y-tunnus: 2713425-2
  • Osoitetiedot: Kalliokummuntie 27 C, 97130 Hirvas

Rovaniemen Saunatilat Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Rovaniemen Saunatilat Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Rovaniemen Saunatilat Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Rovaniemen Saunatilat Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Rovaniemen Saunatilat Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Rovaniemen Saunatilat Oy - Ajo-ohjeet

Rovaniemen Saunatilat Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Rovaniemen Saunatilat Oy:n Y-tunnus

Rovaniemen Saunatilat Oy:n Y-tunnus on 2713425-2. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2713425-2. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Rovaniemen Saunatilat Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2713425-2 tai Google Maps palvelusta.

Onko Rovaniemen Saunatilat Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.