Vallanpitkätossu Oy

Vallanpitkätossu Oy

Yrityksen Vallanpitkätossu Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Kuopio Pohjois-Savossa. Tarkempi katuosoite on Kuninkaankatu 2a, 70100 Kuopio. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Vallanpitkätossu Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Vallanpitkätossu Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikeyritys.fi.

Vallanpitkätossu Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Vallanpitkätossu Oy
  • Y-tunnus: 2781590-4
  • Osoitetiedot: Kuninkaankatu 2a, 70100 Kuopio

Vallanpitkätossu Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Vallanpitkätossu Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Vallanpitkätossu Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Vallanpitkätossu Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Vallanpitkätossu Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Vallanpitkätossu Oy - Ajo-ohjeet

Vallanpitkätossu Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Vallanpitkätossu Oy:n Y-tunnus

Vallanpitkätossu Oy:n Y-tunnus on 2781590-4. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2781590-4. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Vallanpitkätossu Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2781590-4 tai Google Maps palvelusta.

Onko Vallanpitkätossu Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.