Klinikka Kaarina Krogerus Oy

Klinikka Kaarina Krogerus Oy

Yrityksen Klinikka Kaarina Krogerus Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Jyväskylä Keski-Suomessa. Tarkempi katuosoite on Yliopistonkatu 24 A, 40100 Jyväskylä. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Klinikka Kaarina Krogerus Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Klinikka Kaarina Krogerus Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Klinikka Kaarina Krogerus Oy
  • Y-tunnus: 2634478-4
  • Osoitetiedot: Yliopistonkatu 24 A, 40100 Jyväskylä

Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Klinikka Kaarina Krogerus Oy - Ajo-ohjeet

Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n Y-tunnus

Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n Y-tunnus on 2634478-4. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2634478-4. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Klinikka Kaarina Krogerus Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2634478-4 tai Google Maps palvelusta.

Onko Klinikka Kaarina Krogerus Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.