Vetreeksi Klassinen hieronta Oy

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy

Yrityksen Vetreeksi Klassinen hieronta Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Kuopio Pohjois-Savossa. Tarkempi katuosoite on Vaahteratie 26 as. 1, 70420 Kuopio. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Vetreeksi Klassinen hieronta Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Vetreeksi Klassinen hieronta Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikeyritys.fi.

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Vetreeksi Klassinen hieronta Oy
  • Y-tunnus: 2492773-2
  • Osoitetiedot: Vaahteratie 26 as. 1, 70420 Kuopio

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy - Ajo-ohjeet

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n Y-tunnus

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n Y-tunnus on 2492773-2. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2492773-2. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Vetreeksi Klassinen hieronta Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2492773-2 tai Google Maps palvelusta.

Onko Vetreeksi Klassinen hieronta Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.