Catharsis Care Oy

Catharsis Care Oy

Yrityksen Catharsis Care Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Hämeenlinna Kanta-Hämeessä. Tarkempi katuosoite on Raatihuoneenkatu 5 B 28, 13100 Hämeenlinna. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Catharsis Care Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Catharsis Care Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Catharsis Care Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Catharsis Care Oy
  • Y-tunnus: 2433712-6
  • Osoitetiedot: Raatihuoneenkatu 5 B 28, 13100 Hämeenlinna

Catharsis Care Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Catharsis Care Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Catharsis Care Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Catharsis Care Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Catharsis Care Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Catharsis Care Oy - Ajo-ohjeet

Catharsis Care Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Catharsis Care Oy:n Y-tunnus

Catharsis Care Oy:n Y-tunnus on 2433712-6. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2433712-6. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Catharsis Care Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2433712-6 tai Google Maps palvelusta.

Onko Catharsis Care Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.