Helsingin Cherokee Oy

Helsingin Cherokee Oy

Yrityksen Helsingin Cherokee Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Helsinki Uudellamaalla. Tarkempi katuosoite on Bulevardi 3 B 16, 00120 Helsinki. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Helsingin Cherokee Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Helsingin Cherokee Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Helsingin Cherokee Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Helsingin Cherokee Oy
  • Y-tunnus: 0950816-9
  • Osoitetiedot: Bulevardi 3 B 16, 00120 Helsinki

Helsingin Cherokee Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Helsingin Cherokee Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Helsingin Cherokee Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Helsingin Cherokee Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Helsingin Cherokee Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Helsingin Cherokee Oy - Ajo-ohjeet

Helsingin Cherokee Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Helsingin Cherokee Oy:n Y-tunnus

Helsingin Cherokee Oy:n Y-tunnus on 0950816-9. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 0950816-9. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Helsingin Cherokee Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 0950816-9 tai Google Maps palvelusta.

Onko Helsingin Cherokee Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.