Tuftebakken Oy

Tuftebakken Oy

Yrityksen Tuftebakken Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Rovaniemi Lapissa. Tarkempi katuosoite on Linnuntie 69, 96440 Rovaniemi. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Tuftebakken Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Tuftebakken Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@liikeyritys.fi.

Tuftebakken Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Tuftebakken Oy
  • Y-tunnus: 2680229-8
  • Osoitetiedot: Linnuntie 69, 96440 Rovaniemi

Tuftebakken Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Tuftebakken Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Tuftebakken Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Tuftebakken Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Tuftebakken Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Tuftebakken Oy - Ajo-ohjeet

Tuftebakken Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Tuftebakken Oy:n Y-tunnus

Tuftebakken Oy:n Y-tunnus on 2680229-8. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2680229-8. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Tuftebakken Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2680229-8 tai Google Maps palvelusta.

Onko Tuftebakken Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.