Wellness Camp Oy

Wellness Camp Oy

Yrityksen Wellness Camp Oy toimiala on Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelut (toimialakoodi 96040) ja sen toimipaikaksi on rekisteröity Jyväskylä Keski-Suomessa. Tarkempi katuosoite on Korteniityntie 58 A 2, 40740 Jyväskylä. Löydät yrityksen yhteystiedot, kuten puhelinnumeron, kotisivujen osoitteen ja sähköpostin helposti tällä sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.

Oletko yrityksen Wellness Camp Oy edustaja?

Jos edustat yritystä Wellness Camp Oy, niin ota yhteyttä ja tehdään yhteistyötä. Voit lisätä yrityksellesi laajemmat tiedot sen tarjoamista tuotteista ja palveluista sekä kuvia hintaan 7,90€ /kk. Sadat kävijät etsivät kuukausittain sivustoltamme mm. yrityksesi toimialan palveluita ja tuotteita. Saat kattavan näkyvyyden edullisesti. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Wellness Camp Oy:n yhteystiedot

  • Yrityksen nimi: Wellness Camp Oy
  • Y-tunnus: 2733132-8
  • Osoitetiedot: Korteniityntie 58 A 2, 40740 Jyväskylä

Wellness Camp Oy:n puhelinnumero ja sähköposti

Alla olevien painikkeiden avulla voit katsoa Wellness Camp Oy:n puhelinnumeron, sähköpostin ja muut yhteystiedot. Linkin kautta aukeaa Google Mapsissa olevat Wellness Camp Oy:n tiedot.

Google Business: Puhelinnumero ja sähköposti

Wellness Camp Oy:n aukioloajat

Haluatko tietää Wellness Camp Oy:n aukioloajat? Joskus aukioloaikoihin tulee viime hetken muutoksia. Siksi kannustamme sinua katsomaan viimeisimmän tiedon linkistä, joka on tämän kappaleen alapuolella.

Google Business: Aukioloajat

Wellness Camp Oy - Ajo-ohjeet

Wellness Camp Oy:n ajo-ohjeet löydät seuraavan linkin kautta. Ajo-ohjeet avautuvat Google Maps-karttaohjelmaan. Lisää vain nykyinen sijaintisi ja saat yksityiskohtaiset ohjeet. Ohjelmassa on myös mahdollisuus kuunnella ajo-ohjeet.

Ajo-ohjeet Google Mapsissa

Wellness Camp Oy:n Y-tunnus

Wellness Camp Oy:n Y-tunnus on 2733132-8. Y-tunnus, eli Yritys- ja yhteisötunnus, yksilöi yrityksen. Sen myöntää PRH tai Verohallinto. Se voidaan antaa yritykselle tai yhteisölle. Y-tunnus sisältää seitsemän numeroa, väliviivan ja tarkistusmerkin, esmerkiksi 2733132-8. Kansainvälinen y-tunnus saadan lisäämällä sen eteen kirjaimet FI ja poistamalla väliviiva.

Wellness Camp Oy:n tiedot ovat peräisin ytj.fi sivustolta. Emme vastaa tietojen oikeinmukaisuudesta, koska ne ovat saattaneet muuttua. Katso viimeisimmät tiedot ytj.fi-sivustolta tekemällä haun y-tunnuksella 2733132-8 tai Google Maps palvelusta.

Onko Wellness Camp Oy sinun yrityksesi?

Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa lisää yrityksesi palveluista sivustollamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä internetissä.

Muita yrityksiä